Senin, 01 September 2014

αι δημιουργικής ικανοποίηση. Θα βρείτε μια

en χρόνια πριν, γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή ήταν ένα θέμα με μεγάλα Αμερικανούς. Ο πατέρας μου ήταν επιμένει ότι ένα από αυτά τα μηχανήματα δεν θα μπορούσε ποτέ να δει κοντά στο γραφείο του. Γι 'αυτό και τον αγόρασε ένα για τα Χριστούγεννα και αφήστε το εγχειρίδιο οδηγιών του σύρετε in. Τώρα που ζωγραφίζει με αυτό.

Φαίνεται ότι η αντίσταση σε υπολογιστές είναι σε μεγάλο βαθμό ένα πράγμα του παρελθόντος μεταξύ των περισσότερων από εμάς αυτές τις μέρες. Είναι ένα μέρος της ζωής όλων μας και οι παππούδες δεν αποτελούν εξαίρεση. Η ευκολία και την απλότητα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει εξαπλωθεί η χρήση του υπολογιστή μέσω όλων των γενεών. Άμεση επικοινωνία με τα παιδιά και τα εγγόνια τους, που είναι πολύ μακριά έφεραν τα εκατομμύρια των ηλικιωμένων Αμερικανών σε απευθείας σύνδεση και έχοντας φτάσει εκεί, έμαθαν για τις αξιόλογες πηγές στο Διαδίκτυο.

Δεν έχετε να πάει στο σχολείο

Όσοι από εμάς έχουν συνταξιοδοτηθεί, ο οποίος μπορεί να είναι μεγαλύτερα, αλλά αναρωτιούνται σχετικά με τους μηχανισμούς και τις χρήσεις της τεχνολογίας αυτής, θα πρέπει να εξετάσουν τη μάθηση στην εργασία με αυτό. Το βασικό εργαλείο για τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας είναι HTML, ένα ακρωνύμιο techie για έναν απλό όρο: HyperText Markup Language. Μαθαίνοντας να χρησιμοποιούν HTML και δημιουργία ιστοσελίδων δεν είναι, επαναλαμβάνω ΔΕΝ απρόσιτη για κανέναν. Είναι αρκετά εύκολο, και τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολο είναι αυτό που θα θέλουν να συνεχίσουν να αναπτύσσουν τις ικανότητές σας με αυτό.

Μπορείτε να βρείτε ένα εξαιρετικό σεμινάριο σχετικά με τα βασικά της HTML σε http://www.case.edu/its/itac/web/lrnhtml.html. Είναι γραμμένο από έναν ειδικό της τεχνολογίας των πληροφοριών στο Case Western Reserve University και είναι πραγματικά γραμμένο για αρχάριους. Πηγαίνει έξω από το δρόμο του για να χρησιμοποιούν κοινά αγγλικά και μεταφράζει όρους τεχνολογίας σε κατανοητή γλώσσα. Το έγγραφο έχει ημερομηνία? είναι οκτώ χρονών και αυτό είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στον κόσμο των υπολογιστών. Ωστόσο, τα βασικά δεν έχουν αλλάξει και αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Επιπλέον, υπάρχουν δύο επιπλέον σεμινάρια για «ενδιάμεσο μαθητές" που ασχολούνται με τις νεότερες εκδόσεις των HTML.

Χρησιμοποιήστε το Πόρων Online Αντί για το ράφι

Μόλις έχετε μια καλή γνώση των ιστοσελίδων και πώς να τους συγκεντρώσει, μπορείτε να κοιτάξουμε αλλού για τα νεότερα, flashier εργαλεία και κόλπα που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν πολλά πακέτα λογισμικού έξω εκεί για τη δημιουργία σελίδων web με ένα ελάχιστο τεχνικό υπόβαθρο. Είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με τα βασικά και να κατανοήσουν αυτό που κάνεις και να αναπτύξουν τις ικανότητές σας. Μια καλή πηγή για πρόσθετα εργαλεία και tutorials μπορεί να βρεθεί σε http://www.ianr.unl.edu/internet/htmlhelp.html. Είναι μια συλλογή από συνδέσμους σε δωρεάν πληροφορίες και το λογισμικό για την ιστοσελίδα οικοδόμοι.

Για τον πατέρα μου, ο υπολογιστής έγινε αναψυχής πόρων, όταν καθημερινά γκολφ δεν ήταν μια επιλογή. Για πολλούς από τους φίλους του, η δυνατότητα για τη δημιουργία ιστοσελίδων έχει γίνει μια πηγή ψυχαγωγίας και δημιουργικής ικανοποίηση. Θα βρείτε μια πληθώρα από «οικογένεια» ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που έχουν δημιουργηθεί ως τρόπος μετάδοσης οικογενειακή ιστορία μαζί. Τα λευκώματα με υπότιτλους εικόνες έχουν γίνει ηλεκτρονικά έγγραφα, τα οποία μπορούν να τροποποιηθούν κατά βούληση - κάθε φορά που ένα νέο εγγόνι ή άλλη οικογενειακή συγκέντρωση παρουσιάζεται, μέχρι πηγαίνει μια άλλη φωτογραφία. Μπορείτε να σαρώσετε φωτογραφίες και να οργανώσει γραπτό αντίγραφο σε μια ελκυστική μορφή που είναι πραγματικά πολύ διαφορετική από τις παραδοσιακές λευκώματα. Τα όρια του μεγέθους της σελίδας, δεν υπάρχουν στο σύμπαν HTML.

Αρκετά καλό για να γυρίσει Pro;

Μόλις είστε άνετοι με τις ικανότητές σας και να έχουν αναπτύξει μοναδικές μορφές της δική σας, θα μπορούσε να δώσει κάποια σκέψη για την εμπορία των δεξιοτήτων σας. Πολλοί συνταξιούχοι πωλούν τις υπηρεσίες τους με βάση το σημείο ακριβώς όπως μερικοί πωλούν παπλώματα ή στολίδια τα Χριστούγεννα εκθέσεις. Φορτίστε την ωριαία αμοιβή για την ανάπτυξη των τύπων των σελίδων που είστε άνετοι με. Αυτό μπορεί να σημαίνει την οικογένεια σελίδες για τους φίλους σας, ή τις σελίδες στο σπίτι για τους μικρούς επιχειρηματίες που γνωρίζετε και οι οποίοι εκφοβίζονται από τους επαγγελματίες σε απευθείας σύνδεση γραφικά σπίτια. Σκεφτείτε το Διαδίκτυο μια ευκαιρία, όπως έχουν χιλιάδες νέους να αναπτύξουν την καριέρα. Μπορεί να είναι μια ενασχόληση, καθώς και.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar