Senin, 01 September 2014

ς πιστοποιηθεί σ

Η μόνη πληροφορία που ένας εργοδότης potention έχει συνήθως για εσάς ως υποψήφιος δουλειά είναι τα στοιχεία που παρουσιάζονται σε ένα βιογραφικό και συνοδευτική επιστολή. Είναι επίσης η μόνη πληροφορία ότι ένας διευθυντής προσλήψεων μπορεί να έχει για τους άλλους πεντακόσιους υποψηφίους. Δεδομένου ότι συχνά υπάρχουν μεγάλοι αριθμοί των υποψηφίων για μία θέση, θα πρέπει να έχετε ένα βιογραφικό που θα ξεχωρίσει.

<b> Χρησιμοποιώντας ένα Professional Resume Writer </ b>

Ένας επαγγελματίας συγγραφέας βιογραφικό είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία αίτησης για θέση εργασίας, και ξέρει πώς να παρουσιάσει τις πληροφορίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μια επαγγελματική γραπτή βιογραφικό μπορεί σίγουρα να βοηθήσει το βιογραφικό σας να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Γράφοντας ένα βιογραφικό σημείωμα είναι ένα δύσκολο και δύσκολο έργο για πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν στο εργατικό δυναμικό μια σειρά ετών. Για έναν φοιτητή κολεγίου με μικρή ή καθόλου εργασιακή εμπειρία, η ιδέα της γραφής ένα βιογραφικό μπορεί να φαίνεται σαν να προσπαθεί να κάνει το αδύνατο.

Ένας επαγγελματίας συγγραφέας βιογραφικό γνωρίζει τα είδη των ερωτήσεων να ζητήσει να μάθει περισσότερα για το υπόβαθρό σας, την εκπαίδευση, τις δεξιότητες και την εμπειρία, και στη συνέχεια να θέσει αυτές τις πληροφορίες σε ένα συνεκτικό έγγραφο μάρκετινγκ που ονομάζεται ένα βιογραφικό σημείωμα. Επιπλέον, ένας επαγγελματίας συγγραφέας βιογραφικό έχει συνήθως γραπτή εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες βιογραφικά, συμπεριλαμβανομένων πολλών για νέους πτυχιούχους και φοιτητές. Εκτιμώντας μπορεί να είναι σίγουροι ποιες πληροφορίες να περιλαμβάνουν, ένας επαγγελματίας μπορεί να καθορίσει την πιο κατάλληλη πληροφόρηση ώστε να συμπεριλάβει και πώς να το παρουσιάσει καλύτερο. Το αποτέλεσμα; Ένα βιογραφικό που ξεχωρίζει!

<β> Πώς λειτουργεί; </ b>

Ανάλογα με την υπηρεσία που θα επιλέξετε, συγγραφέας σας θα αποκτήσει ως το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από εσάς σχετικά με το ιστορικό σας. Θα πρέπει να παρέχουν πληροφορίες για το βιογραφικό κολλεγίων σας, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας της εργασίας, της εκπαίδευσης, της εθελοντικής εργασίας, επαγγελματικές συνδρομές, τις δεξιότητες, τις ικανότητες, και οτιδήποτε άλλο που μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση βιογραφικό σας στην κορυφή. Οι περισσότεροι επαγγελματίες θα σας δώσει ένα ερωτηματολόγιο να συμπληρώσετε, θα σας ζητήσει μια ποικιλία από ερωτήσεις, ή και τα δύο. Μερικοί συγγραφείς βιογραφικό λειτουργούν μέσω του Διαδικτύου, μερικοί από το τηλέφωνο, κάποιοι στο πρόσωπο, και μερικές χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό αυτών των μεθόδων επικοινωνίας.

<b> Η επιλογή ενός επαγγελματία συγγραφέα Resume </ b>

Κατά την επιλογή ενός συγγραφέα βιογραφικό ή την υπηρεσία, ψάξτε για μία που χρησιμοποιεί επαναλάβει συγγραφείς πιστοποιηθεί στη βιομηχανία ή που έχουν πτυχία ή άλλους, νόμιμους διαπιστευτήρια στον τομέα της σταδιοδρομίας. Μια σειρά από οργανώσεις που πιστοποιούν το βιογραφικό συγγραφείς. Μερικά από τα πιο σεβαστά πιστοποιήσεις περιλαμβάνουν Certified Professional Resume Writer (CPRW), Μεταπτυχιακό Resume Writer (MRW), και σε εθνικό επίπεδο Certified Συγγραφέας Resume (NCRW).

Πολλοί σύμβουλοι σταδιοδρομίας και προπονητές καριέρα παρέχουν τη σύνταξη βιογραφικών και πρόσθετες υπηρεσίες, όπως είναι οι εκτιμήσεις, συνέντευξη δεξιότητες και τις στρατηγικές αναζήτησης εργασίας. Ποια υπηρεσία που θα επιλέξετε θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες, τον προϋπολογισμό και το επίπεδο άνεσης σας με την οργάνωση και τη μέθοδο επικοινωνίας. Μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν την ευκολία της εργασίας σε απευθείας σύνδεση και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ άλλοι προτιμούν την αμεσότητα της πρόσωπο-με-πρόσωπο επαφή.

Αν θέλετε το βιογραφικό σας για να ανέβει στην κορυφή και να λάβει εκείνα τα πολυπόθητο συνεντεύξεις, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα επαγγελματικό βιογραφικό εγγράφως. Το μέλλον σας είναι σε κίνδυνο!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar